Vacature - Stagiair(e) Communicatie en Marketing (32-40 uur)

Omschrijf jij jezelf als content creator? Hou je van inspirerende verhalen schrijven met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken? Word jij enthousiast van de woorden Social Media, SEO, biologisch en food? Dan is DO IT ORGANIC op zoek naar jou!

Wij zijn DO IT ORGANIC. Een succesvol, internationaal en snelgroeiend bedrijf actief in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze platte bedrijfsstructuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen.

Over de functie  

Als communicatie en marketing stagiaire werk jij mee op onze afdeling communicatie en ondersteun jij onze Marketing & Communicatie Specialist. Je bent echt “Member of the team” en werkt mee in alle dagelijkse werkzaamheden op het gebied van Social Media, online kanalen en het creëren van onze content. Daarnaast heb je de gedrevenheid om binnen DO IT ORGANIC op zoek te gaan naar verhalen die er zijn en die er leven over onze producten, ingrediënten en buitenlandse projecten. Hiervoor zal je veel van onze collega’s interviewen. Deze verhalen leg je  op een creatieve en effectieve manier vast rekening houdend met onze tone of voice namelijk; positief, motiverend en met een persoonlijk tintje. Daarnaast krijg je ruimte om eventueel te werken aan je schoolopdrachten.

Wie zoeken we

We maken graag kennis met een stagiair(e) die goed kan schrijven, zowel long als short copy. Om van de functie een succes te maken, vragen we nog het volgende van je:

  • Je volgt een HBO/WO opleiding;
  • Je beschikt over kennis van SEO en hebt affiniteit met social media kanalen  
  • Je bent zelfstandig, creatief, gestructureerd en assertief;
  • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Je hebt affiniteit met food en organic.

Wat kun je van ons verwachten

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat sterk groeiend is, waardoor je mogelijkheden hebt om veel te leren. Daarnaast wordt je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij bieden een leuke en uitdagende stage binnen een enthousiaste organisatie voor 32-40 uur per week. Daarnaast bieden we een marktconforme stage vergoeding.

 

Interesse of meer informatie

Zie je jezelf terug in deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar DO IT ORGANIC BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Maaike Roelofse, Marketing & Communicatie Specialist (maaike@organic.nl)  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld