Financieel medewerker (32-40 uur)

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij zorgt dat alle cijfers tot in detail kloppend zijn? En wil jij graag in een organisatie werken die volop in beweging is om processen verder te automatiseren? Dan is DO IT ORGANIC wegens uitbreiding op zoek naar jou!

Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvol, internationaal en snelgroeiend bedrijf dat actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we enthousiast en snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Over de functie

Als Financieel medewerker kom je te werken in een team van 5 collega’s. Jouw werkzaamheden bestaan uit de verschillende activiteiten die horen bij het verzorgen van een perfecte administratie zoals het verwerken van inkoopfacturen en het opstellen en verwerken van verkoopfacturen. Hierdoor ben je dagelijks in gesprek met onze leveranciers, klanten en je collega’s en zorg je dat de administratie kloppend is. Daarnaast verwachten we van je dat je mee denkt en ideeën aandraagt voor het verder optimaliseren van de huidige processen. Hoe kan dit slimmer, sneller en efficiënter?

Je rapporteert aan de Group Controller en je bent veel in contact met alle disciplines binnen het bedrijf.

WIE zoeken WE?

We maken graag kennis met een enthousiaste en ambitieuze Financieel medewerker die ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Daarnaast breng je met je mee:

  • Een afgeronde financiële opleiding (MBO+/HBO werk – en denkniveau) aangevuld met minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgericht denken;
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • Je bent een gezellig, enthousiast en hulpvaardig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, je werkt nauwkeurig, je bent leergierig om te groeien en in staat andere taken op te pakken en je beschikt over een goed cijfermatig inzicht;
  • Je bent doortastend en je kunt prima uit de voeten met Excel, Word, Microsoft Office, Dynamics NAV en het debiteurenbeheer systeem.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling, vakantiegeld en mogelijkheid om via certificaten te participeren in het bedrijf. 

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat sterk groeiend is, waardoor je ruime mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast word je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Wij zoeken iemand voor minimaal 32 uur per week.

Interesse of meer informatie?

Are you 100% involved to improve? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar DO IT ORGANIC BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Désirée Theyse, CFO (d.theyse@organic.nl)   

Choose your language