HR Adviseur (32 uur)

Ben jij op zoek naar een functie waarin jij jouw collega’s kan ondersteunen bij HR gerelateerde zaken en waarin jij hen kan voorzien van advies bij (complexe) vraagstukken? Krijg jij energie van het participeren in HR gerelateerde projecten? En wil je daarin bijdragen door onze HR afdeling te komen versterken? Dan is DO IT ORGANIC wegens uitbreiding op zoek naar jou!

Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvol, internationaal en snelgroeiend bedrijf welke actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze bedrijfsstructuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Over de functie

Als HR Adviseur werk je op tactisch en operationeel niveau. Samen met de HR Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor verschillende vragen van werknemers en leidinggevenden. Jullie dragen samen zorg voor alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van in-, door en uitstroom, ziekteverzuim, werving & selectie, arbeidsvoorwaarden en opleiding & ontwikkeling van werknemers. Bij afwezigheid van je collega neem je tijdelijk de salarisadministratie over. 

Daarnaast werk je in je rol als HR Adviseur voorstellen voor verbeteringen en concretisering m.b.t. het HR Beleid uit. Je ondersteunt het lijnmanagement bij de (complexe) HR vraagstukken. Tot jouw taken behoren ook het optimaliseren van diverse HR instrumenten en processen conform de huidige wet- en regelgeving. Je stelt periodiek de HR rapportages en overzichten op. Bovendien vragen we jou om te participeren in een aantal HR projecten (o.a. Cultuur, Safety en Development). Als HR Adviseur rapporteer je aan de HR Manager en ben je veel in contact met alle disciplines.

WIE zoeken WE?

We maken graag kennis met een HR Adviseur die meerdere jaren ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Daarnaast breng je met je mee:

  • Een afgeronde HBO opleiding HRM, aangevuld met minimaal drie - vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveaus en het vermogen om stimulerend in teamverband te werken;
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je kan goed plannen en organiseren en je hebt kennis van personeelsinformatiesystemen, bij voorkeur SD Worx;
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies;
  • Je bent nauwkeurig, gedreven, flexibel, stressbestendig en gaat pro actief, resultaatgericht en oplossingsgericht te werk. Je weet prioriteiten te stellen en je beschikt over voortschrijdend inzicht en een kritische houding;
  • Kennis en inzicht van de salarisadministratieverwerking is een pré;

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling, vakantiegeld en de mogelijkheid om op den duur deel te nemen in onze certificatenregeling de STAK (koop en verkoop van certificaten). Daarnaast vindt er iedere vrijdagmiddag een bedrijfsborrel plaats (de Keek op de Week) en worden er meerdere keren per jaar vanuit onze Personeelsvereniging gezellige uitjes, feestjes en borrels georganiseerd.

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf die sterk groeiend is, waardoor je mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Interesse of meer informatie?

Are you 100% involved to improve? Solliciteer dan via de website van Werkman en de Jong.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Mariska Dijkgraaf, HR Manager (mariska@organic.nl) of Agnes Dabrowska (a.dabrowska@organic.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Choose your language