Career

DO IT ORGANIC is a growing company and always looking for motivated colleagues. If we have any vacancies, they are listed below. If not, there are no open vacancies.

Do you think you will be an addition to the DO IT ORGANIC team? Send your open application (resume and motivation) to jobs@organic.nl.

Project/ICT manager

Project/ICT manager

Ben jij op zoek naar een functie waarin je een stempel kan drukken op het toekomstig IT plan en de optimalisatie van bedrijfs- en IT-processen? Ben jij in staat een project te leiden en af te ronden? Houd je je kennis graag up to date en kun je een goede vertaalslag maken naar de impact op DO IT ORGANIC? Dan is DO IT ORGANIC wegens uitbreiding op zoek naar jou!

View
Stagiair(e) Communicatie en Marketing

Stagiair(e) Communicatie en Marketing

Ben jij een echte storyteller? Hou je er van om inspirerende verhalen te schrijven en zoveel mogelijk mensen te bereiken? Word je enthousiast van Social Media, SEO, biologisch en food? Dan ben je precies de juiste stagiair(e) voor DO IT ORGANIC!

View
Magazijnmedewerker (40 uur)

Magazijnmedewerker (40 uur)

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een Magazijnmedewerker. Ben jij een gemotiveerde Magazijnmedewerker en wil jij fulltime werken (dagelijks van 8u – 17u). Dan is DO IT ORGANIC op zoek naar jou! Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie die actief is in de import, export en distributie van 100% biologische voedingsingrediënten.

View
Stagiair(e) Marktonderzoek

Stagiair(e) Marktonderzoek

Spreek je Spaans? Vindt je het leuk om marktonderzoek te doen? En ben je geïnteresseerd in biologisch en de vele facetten die met food te maken hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

View
International Account Manager Retail

International Account Manager Retail

Als International Account Manager ga jij zelfstandig en from scratch bouwen aan de business in de DACH/Nordics en in Duitsland. Jij vertelt de retailer in deze markten het verhaal achter de 100% biologische producten en merken en bent zo ambassadeur van de duurzame missie van DO IT ORGANIC.

View