(Junior) Financieel Medewerker, 32-40 uur

Sta jij aan het begin van jouw carrière en ben je op zoek naar een baan waarin je jouw affiniteit met getallen in kwijt kan? Een baan waarin jij zorgt dat alle cijfers tot in detail kloppend zijn? En wil jij graag in een organisatie werken die bijdraagt aan de betere wereld? Dan is DO IT ORGANIC op zoek naar jou! Bij ons informele en gezellige bedrijf kan jij je ontpoppen tot een ware financiële kracht!

Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvol, internationaal en snelgroeiend bedrijf dat actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we enthousiast en snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

Over de functie

In jouw rol als (startende) Financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse financiële administratieve taken om ervoor te zorgen dat de financiële processen van onze organisatie soepel verlopen. Je ondersteunt jouw collega’s van de Finance afdeling bij o.a. het verwerken van inkoopfacturen, verkoopfacturen, bankmutaties, debiteurenbeheer en declaraties. Jij bent de spin in het web in het Finance team. Naarmate jij meer kennis en ervaring bij ons op doet, wordt jouw takenpakket steeds groter!

Als Financieel medewerker kom je te werken in een gezellig en enthousiast team van 6 collega’s en je rapporteert aan de Group Controller.

Wie zoeken we?

We maken graag kennis met een ambitieuze Financieel medewerker die aan het begin van zijn of haar financiële carrière staat en die graag zich verder wil ontwikkelen in dit vakgebied.

Wat heb je hiervoor nodig:

 • Je hebt tenminste een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur in de (financieel) administratieve richting;
 • Je hebt 1 a 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie óf bent een starter op de arbeidsmarkt;
 • Je bent doortastend en hebt kennis van MS Office (met nadruk op Excel);
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands; Engels is een pré;
 • Je bent een gezellig, enthousiast en hulpvaardig persoon die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, je werkt nauwkeurig, bent leergierig en je beschikt over een goed cijfermatig inzicht.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een leuke en uitdagende functie binnen een leuk team met daarnaast:

 • een jaarcontract met het vooruitzicht op een vast dienstverband;
 • een marktconform salaris;
 • 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een premievrije pensioenregeling;
 • vrijdagmiddagborrels;
 • personeelsuitjes;
 • mogelijkheid om via certificaten te participeren in het bedrijf.

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf dat groeiend is, waardoor je ruime mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast word je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

Interesse of meer informatie?

Are you 100% involved to improve? Stuur dan jouw cv en een korte motivatiebrief naar DO IT ORGANIC BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Désirée Theyse, CFO (d.theyse@organic.nl)  

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Choose your language