VACATURE: ICT MEDEWERKER (36 - 40 UUR)

Ben jij op zoek naar een functie waarin jij jouw collega’s kan ondersteunen bij ICT gerelateerde zaken? En ben jij in staat snel in te springen op veranderende situaties, zonder daarbij het overzicht te verliezen? Dan is DO IT ORGANIC wegens uitbreiding op zoek naar jou!

Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvolle, internationaal en snelgroeiend bedrijf welke actief is in de markt voor 100% biologische voedingsingrediënten.

 

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame en betere wereld door de overgang van conventionele naar biologische landbouw te versnellen. Wij maken dit mogelijk door het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde en volledig biologische voedingsingrediënten en consumentenproducten. Wij zijn gepassioneerd om duurzaam impact te genereren. Onze bedrijfsstructuur wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen, waardoor we snel kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen.

 

Over de functie

Als ICT Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van de ICT-afdeling en je bent verantwoordelijk voor het behandelen van ICT-supportvragen. Je houdt je bezig met het analyseren en oplossen van technische en functionele verstoringen. Je voert verbeteringen door in applicaties vanuit applicatiebeheer. Je staat je collega’s te woord en zorgt ervoor dat ze op een juiste manier worden geholpen. Daarnaast vervul je de rol van masterdatabeheerder. Deze rol wordt momenteel verder uitgewerkt in het masterdataproject, waar jij ook actief aan deelneemt.

Als ICT Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Aanspreekpunt voor jouw collega’s bij operationeel IT gerelateerde zaken en het oplossen daarvan. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan: problemen met laptops en mobile devices, vragen over Office 365, account/wachtwoord resets, problemen met de printer, contact met leveranciers, inleggen van tickets, opstellen van handleidingen en het geven van training aan gebruikers. Kortom, jij zorgt ervoor dat de collega snel weer aan de slag kan!
 • Je beheert samen met de ICT manager de applicaties
 • Je bekleedt een rol in het masterdatabeheer
 • Het bestellen en verwerken van ICT klein materiaal
 • Ondersteuning BI
 • Je vindt het leuk om (administratieve) processen te optimaliseren, maar ook om aan de slag te gaan met diverse verbeteringen op ICT gebied en het adviseren van collega’s
 • Soms word je ook betrokken bij IT gerelateerde projecten.

Je rapporteert aan de Project / ICT Manager en bent veel in contact met alle disciplines.

 

Wie zoeken we

We maken graag kennis met een ICT Medewerker die meerdere jaren ervaring heeft in een vergelijkbare functie. Daarnaast breng je met je mee:

 • Een afgeronde HBO of MBO-4 opleiding, bij voorkeur richting ICT, aangevuld met minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden op alle niveaus en het vermogen om stimulerend in teamverband te werken;
 • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • Je bent nauwkeurig, zelf startend, gedreven, flexibel, stressbestendig en gaat proactief, analytisch en oplossingsgericht te werk. Je weet prioriteiten te stellen en je beschikt over een klantgerichte houding.
 • Kennis van PowerBI en ERP systemen, bij voorkeur Microsoft Dynamics NAV, EDI en SLIM4;
 • Affiniteit met biologische levensmiddelen.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast team. Daarnaast bieden we een dienstverband met een marktconform salaris, 24 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband, een premievrije pensioenregeling en vakantiegeld.

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf die sterk groeiend is, waardoor je mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast wordt je gestimuleerd om actief mee te denken in de ontwikkeling van ons bedrijf.

 

Interesse of meer informatie?

Are you 100% involved to improve? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar DO IT ORGANIC BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl

 

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Katja Slendebroek, CFO (katja@organic.nl)   Acquisitie wordt niet op prijs gesteld