Heftruckchauffeur (36-40 uur)

Voor ons magazijn in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een Heftruckchauffeur.

Ben jij een gemotiveerde Heftruckchauffeur en wil jij 36 of 40 uur werken? Dan is DO IT ORGANIC op zoek naar jou! Wij zijn DO IT ORGANIC, een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie die actief is in de import, export en distributie van 100% biologische voedingsingrediënten.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de werkplek.

Onze organisatie

Wij geloven dat we kunnen bijdragen aan een duurzame wereld en eerlijkere wereld door de ontwikkeling van de biologische landbouw en de handel in biologische voedingsingrediënten en consumentenmerken te versnellen. Dit doen we door 100% biologische voedingsingrediënten te importeren en te distribueren vanuit de hele wereld, waar we kennis en middelen delen met onze leveranciers. Op onze verpakkingsafdeling worden ingrediënten verpakt tot  eenheden voor consumenten en food services, bestemd voor de Europese markt. Daarnaast is DO IT ORGANIC eigenaar van twee consumentenmerken die voornamelijk in Europa worden gedistribueerd. DO IT ORGANIC wordt gekenmerkt door korte communicatielijnen en een platte bedrijfscultuur.

Over de functie

Heftruckchauffeur, de hoofdtaak is het begeleiden van het lossen van containers. Je draagt zorg voor het transporteren van de pallets voor de losploeg, die de containers, met zakken en dozen op pallets stapelen en zorgt dat dit proces goed verloopt. Na het uitrijden van de volgestapelde pallets uit de container zorg je ervoor dat de pallets goed geseald worden en op de daarvoor bestemde plaatsen gezet worden. Na controle door de kwaliteitsafdeling worden de pallets ingeboekt en worden ze in het magazijn gereden.

Het werken in de logistiek, dat is afwisselend en actief werk. Want wat kan je veel verschillende werkzaamheden hebben in de logistiek. Van heftruck chauffeur tot orderpicken. Maar ook kwaliteit van de verpakkingen controleren en orderpicken aan de hand van een picklijst. Het hoort allemaal in jouw takenpakket. En dat allemaal in een klein logistiek team met gezelligheid.

Wat bieden wij jou

  • Een vaste baan bij een duurzaam bedrijf
  • Kans op doorgroeimogelijkheden

Het is wel belangrijk dat je:

  • Eigen vervoer hebt (een auto) om naar het bedrijf te komen
  • Vloeiend Nederlands spreekt

Interesse of meer informatie?

Zie je jezelf terug in deze vacature? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar DO-IT BV, afdeling HR, Hermesweg 7, 3771 ND Barneveld of stuur een mail met jouw CV en motivatie naar jobs@organic.nl

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jos van den Born, Meewerkend Voorman 06 –20051903

Choose your language